Opbrengst 32e Kerstmatinee: 500 euro voor DeurneWiki

By 20 december 2011Events

Afgelopen zondag, 18 december, vond ons 32e kerstmatinee plaats in Cultuur Centrum Martien van Doorne.

Hosbengels_Kerstmatinee 2011_01Met de klanken van “Onze taptoe” en “Ere zij god” startte de muzikale tijdlijn 45 jaar Hosbengels.  Een afwisselend programma volgde waarin kerstmuziek ten gehore werd gebracht, maar ook polka’s tango’s en filmmuziek uit Rocky langs kwamen.

Na het verwelkomen van de kerstman ging hij net als voorgaande jaren rond met de zak om geld in te zamelen voor een goed doel uit het Deurnese. Vanwege ons 45 jarige bestaan was dit jaar gekozen voor DeurneWiki, een project van de Heemkundekring Deurne waarin de historie van Deurne online beschikbaar wordt gemaakt met behulp van vrijwilligers.
De vele bezoekers van DeurneWiki zorgen voor een hoop verkeer naar de website wat kosten met zich meebrengt.

Hosbengels_Kerstmatinee 2011_30Na zijn rondgang en het tellen van het ingezamelde geld kwam de Kerstman aan het eind van het matinee terug met de bekendmaking van het bedrag: 500 euro voor DeurneWiki!!

Na de klanken van “I will follow him” en “Glory Glory Halleluja” kwam er een einde aan dit 32e kerstmatinee.

Na afloop dronken we nog een drankje in de Toegift en sloten we af in onze eigen bar met wat kleine hapjes.

Een impressie van het matinee:

[nggallery id=6]

Als afsluiting willen wij graag iedereen hele fijne en muzikale kerstdagen toewensen!