We laten weer eens van ons horen!

By 28 september 2011Events, Muzikanten

Het is al weer ruime tijd geleden dat wij iets van ons lieten horen op deze website. Dat de vice-voorzitter van de Sjors Coppus fanclub de trom slaat weten we nu wel toch!?

In de tussentijd hebben er wat wijzigingen plaatsgevonden in onze muzikale samenstelling. Igno Goossens en Sander v/d Berkmortel hebben afscheid genomen van De Hosbengels. Nogmaals bedankt mannen! Natuurlijk als de nood hoog is zullen we jullie vast wel weer contacten of jullie toch niet weer een keer mee willen blazen!

Pinksteren_2011_Hosbengels_20110612_IMG_1692Na de carnaval hebben we natuurlijk tijdens de pinksterdagen weer op De Schatberg mogen vertoeven. Naast de optredens op zaterdagavond en zondagmorgen hebben we samen met het animatieteam de wielrenners van De Boezemvrienden binnengeblazen. Zij haalden geld op voor KWF Kankerbestrijding door een rondje Nederland te fietsen.

Net als voorgaande jaren vonden wij het weer een erg geslaagd weekend. Bekijk de foto’s terug in ons fotoalbum.

De Hosbengels tijdens Kermis 2011Traditioneel als we zijn hebben we ook nog voor de zomer de zondag van de kermis geopend. Met een goed gevuld terras en lekker weer, weer een mooi optreden!

Na een welverdiende zomervakantie hebben we tijdens het 20 jarige jubileum van de vriendenkring Deurne – Leszno nog wat vrolijke noten ten gehore gebracht.

Hosbengels tijdens 20 jaar Deurne-Leszno

We waren gevraagd om muzikaal op te treden omdat we jaren geleden eens in Leszno gespeeld hebben!

Nu u weer helemaal op de hoogte bent kunnen we gaan kijken naar de toekomst en dan zien we dat het volgende optreden al weer dichtbij komt!!

Zaterdagavond 22 oktober spelen we tijdens de Beierse bieravond in Het Brandpunt in Brandevoort, Helmond. Vorig jaar hebben we daar ook muziek mogen maken en zijn blij dat de organisatie ons weer gevraagd heeft!

Samen met Erdinger Weissbier, in grote pullen voldoende aanwezig en de duitse worsten zal het vast weer een geweldig feest zijn! Vanaf uurtje of half negen bent u van harte welkom!

Als laatste nog even reclame voor onze Facebook pagina. Via Facebook (of zoals Jerom zegt “Gesichtsbuch”) kun je laten weten wat je van onze optredens vond, gemakkelijk de optredens terugvinden via events en natuurlijk wat extra foto’s, zowel van de optredens als back-stage foto’s.

Tot snel!