Vice-voorzitter van Sjors Coppus fanclub klopt de trom

By 13 maart 2011Carnaval

Dat onze Sjors de trom goed weet te raken dat wisten we wel. Maar dat hij een heuze fanclub (met bestuur) heeft dat was toch echt nieuw! Op carnavalsdinsdag kreeg de vice-voorzitter van de Sjors Coppus Fanclub Jochem Aarts de mogelijkheid om met zijn idool de trom te kloppen. Met een klein beetje muzikale ondersteuning van onze kapel deed Jochem het niet onaardig. Check de beelden, mede mogelijk gemaakt door de PR|CIEnema.

Dat Jochem onze Sjors geweldig vind blijkt wel uit zijn reactie in het gastenboek:

Hallo… D’n Trommelaar hier.
Kneiter goede carnaval, maar dat kan ook niet anders met zo’n (boeren blaas)kapel.

We hebben onze site weer geupdate, en de videofragmenten staan online.

Gegroet allen.

Jochem Aarts
vice-voorzitter Sjors Coppus Fanclub